Články

Inspirace obkladů/dlažeb Italskou keramičkou Elios Ceramica

3. 6. 2020

Různé kolekce obkladů/dlažeb pro Vaší inspiraci.

Minimalismus, industriální prvky, ČERNÁ BARVA

20. 5. 2020

Koupelny pro inspiraci v minimalistickém provedení v kombinaci s černou barvou.

Novinky 2020 GEBERIT

12. 5. 2020

Ovládací tlačítka Geberit tvoří závěrečnou tečku každé koupelny. Nové, módní metalické barvy tlačítek dokonale ladí s dalšími designovými prvky v koupelně. Ať už jde o odstín růžového zlata, mosaze nebo černého chromu, nebo o dva nové povrchy – americký ořech a dekor betonu.

Villeroy & Boch kolekce COLLARO

2. 3. 2020

Charakter se setkává se stylem

Barva roku 2020

11. 2. 2020

Barvu roku vyhlásila americká společnost Pantone, kterou se řídí designéři, architekti a návrháři po celém světě. Barvou roku 2020 se stala nadčasová klasická modrá, která dle této společnosti má vyjadřovat stálost, jistotu i klid.

Modernizujete nebo stavíte moderní koupelnu? Kde začít? A jaké jsou vlastnosti moderní koupelny?

11. 2. 2020

​Pokud tedy modernizujete nebo stavíte moderní koupelnu, možná budete hledat moderní, přesto klidnou oázu. Ale kde začít? A jaké jsou vlastnosti moderní koupelny?

Otěruvzdornost dlažby

19. 3. 2019

Neboli odolnost proti povrchovému poškození, kterému je dlažba vystavena. Otěruvzdornost je jedním z nejdůležitějších parametrů určující použití dlaždice do určené místnosti v interiéru.

Charakteristiky materiálů a údržba

18. 3. 2019

Nábytek je určen do koupelny, není však uzpůsoben pro trvalý styk s vodou. V případě zatečení vody do nábytku nebo jeho postříkání vodou je nutné nábytek okamžité utřít do sucha měkkým hadříkem.

Hledáte vanu snů? U nás ji najdete.

27. 2. 2019

Vana je místem, kde trávíme každý den přinejmenším pár minut. Zahřeje nás, když promrzneme při zimních sportech, schováme se v ní před světem, když je nám smutno a zrelaxujeme se v ní po těžkém dni v práci.

Koupelna podle Feng Shui

26. 2. 2019

Energie nesmí unikat!
Koupelna ve stylu Feng Shui je čistá a pohodlná.

Jak vybrat zrcadlo do koupelny?

26. 2. 2019

Zrcadlo, jakožto neoddělitelná součást koupelny nám každé ráno napoví, jak moc nám to sluší! Jeho výběru byste proto měli věnovat stejně času jako sanitárním komponentům. Podle jakých kritérií si vybrat?

Jaké zvolit vytápění do koupelny?

26. 2. 2019

Také máte rádi ty chvíle, kdy si můžete dopřát dlouhou sprchu nebo uklidňující bublinkovou koupel? Nenechte si tento soukromý ráj zkazit chladem a studenou podlahou.

Vážení zákazníci, používáním tohoto webu souhlasíte s využíváním souborů cookies.Rozumím